Zelfstandigheidstraining

Je wilt zelfstandig zijn en onafhankelijk je eigen beslissingen kunnen nemen. Maar je hebt nog wel hulp nodig en/of vragen waar je wat begeleiding bij kunt gebruiken. Misschien heb je nog wat hulp nodig bij het ordenen van je dag of het organiseren van je papierwerk. Wellicht heb je nog wat ondersteuning nodig bij het schoon en netjes houden van je appartement? Of heb je het nodig om dagelijks even te praten over de gebeurtenissen van de dag. Wij helpen je daar waar jij nog een beetje hulp bij nodig hebt. Wij zijn niet 24 uur per dag bij je, maar wel 24 uur per dag beschikbaar, voor als het even moeilijk is.

Bij onze zelfstandigheidstraining kom je niet in een hotel te wonen en wordt er wel inzet van je verwacht. Ons doel is jou te begeleiden zodat jij straks zo zelfstandig als mogelijk verder kunt.

Hoe werkt het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we waar jouw passies liggen, waar jij enthousiast van wordt én wat jouw hulpvragen zijn. Tijdens het gesprek kunnen we ook eventueel een afspraak maken om een keertje bij jou te komen kijken, zo zien we een beetje hoe het er nu bij jou aan toegaat en krijgen we een beter idee van wie jij bent. Na ons bezoek nemen we contact met je op en kijken we samen of we met elkaar verder willen. Is dit het geval dan bespreken we (samen met je vertegenwoordigers) hoe, waar en wanneer we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken.

Voor Wie?

The Care Company biedt zelfstandigheidstraining aan voor:

  • Jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
  • Jongeren met een psychische aandoening
  • Jongeren vanuit de jeugdzorg
afbeelding
afbeelding

Referenties

Hij is een super begeleider! - S.G. (Oud cliënt)
Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. - Michael van Nguyen (Mede eigenaar Qualfit)
Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit. - Colin Smulders (PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
Danny is een zorgverlener in hart en nieren - Jordy Hollewand (Directeur Acuutzorg)