Woonbegeleiding

Als zelfstandigheidstraining nog iets te hoog gegrepen is kunnen wij ook woonbegeleiding bieden. Bij jou (vertegenwoordigers) thuis of als je wilt, gaan we samen op zoek naar een geschikte woonplek voor jou. Hoe de begeleiding eruit ziet is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt. Indien nodig kunnen wij 24 uur per dag voor je klaar staan. Wellicht wil je liever samen met anderen in een huis wonen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen je met die dingen die jij nog moeilijk vindt, zodat je straks zo zelfstandig als mogelijk verder kan.

Hoe werkt het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we waar jouw passies liggen, waar jij enthousiast van wordt én wat jouw hulpvragen zijn. Tijdens het gesprek kunnen we ook eventueel een afspraak maken om een keertje bij jou te komen kijken, zo zien we een beetje hoe het er nu bij jou aan toegaat en krijgen we een beter idee van wie jij bent. Na ons bezoek nemen we contact met je op en kijken we samen of we met elkaar verder willen. Is dit het geval dan bespreken we (samen met je vertegenwoordigers) hoe, waar en wanneer we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken.

Voor wie?

The Care Company biedt woonbegeleiding voor:

  • Jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
  • Jongeren met een psychische aandoening
  • Jongeren vanuit de jeugdzorg
afbeelding
afbeelding

Referenties

Hij is een super begeleider! - S.G. (Oud cliënt)
Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. - Michael van Nguyen (Mede eigenaar Qualfit)
Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit. - Colin Smulders (PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
Danny is een zorgverlener in hart en nieren - Jordy Hollewand (Directeur Acuutzorg)