Hij is een super begeleider!

(Oud cliënt)
- S.G.
Mijn ervaring met Danny als begeleiding was super! Hij is rustig maar duidelijk en heeft veel humor waardoor die je op kan vrolijken als het even wat minder gaat. Je kan goed met hem praten. In mijn tijd deden we veel boswandelingen met de groep. Was altijd gezellig en leuk omdat hij zijn hond bij had. Ik vond het altijd wel iets goeds hebben dat Oby erbij was. Veel mensen vinden hun rust en kunnen hun gevoelens kwijt bij een hond! Dus Oby en Danny waren een goede aanwinst voor ons. Hij is een super begeleider!

Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

(Mede eigenaar Qualfit)
- Michael van Nguyen
Ik ken Danny als een leuke en betrouwbare partner, die deskundig is op het gebied van jongeren. Hij weet jongeren op een ongedwongen professionele manier te motiveren en activeren. Hij is een werker die niet beroerd is om die extra mile te lopen en zijn doel te behalen. Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit.

(PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
- Colin Smulders
Ik heb Danny leren kennen als een betrokken, bevlogen hulpverlener die altijd ten dienste staat van de klant en zijn hulpvraag. Danny is iemand die naast de klant zal staan en samen zal kijken naar de wens en de wijze om hem of haar zo effectief mogelijk te begeleiden. Danny staat er voor om de mensen in hun kracht te zetten, om te kijken naar het versterken van het netwerk en op deze wijze de hulpverlening passend te maken qua intensiteit en duur. Danny staat open voor feedback en zal deze meenemen in het maken en aanpassen van een hulpverleningstraject.

Danny heeft de afgelopen jaren in zowel het binnen- als het buitenland laten zien klaar te staan voor kwetsbare mensen. Danny heeft ervaring in zowel het organiseren van de hulp als het organiseren van de zaken die daaromheen geregeld moeten worden. Danny weet ook goed te kijken naar de beperkingen ten aanzien van de hulpvraag, hij zal altijd werken naar een reëel beeld zodat de klant duidelijkheid heeft ten aanzien van de haalbaarheid van de door hem of haar gestelde doelen.

Ik kan Danny bij iedereen die ondersteuning wenst binnen het sociale domein aanraden. Danny staat open voor iedere hulpvraag zal altijd eerlijk kijken naar de mogelijkheden en ook zeker doorverwijzen als een vraag niet binnen de expertise ligt van hem. Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit.

Danny is een zorgverlener in hart en nieren

(Directeur Acuutzorg)
- Jordy Hollewand
“Ik ken Danny Pantekoek al jaren, Danny is een zorgverlener in hart en nieren, iemand die niet handelt op de gevolgen maar tot de oorzaak van de problematiek komt en daar de begeleiding op afstemt. Danny heeft een breed netwerk van zorgprofessionals zodat hij altijd een zorgvraag deskundig en vakinhoudelijk kan beantwoorden. De sociale skills die Danny bezit maakt hem een fijne, betrouwbare netwerkpartner, iemand van zijn woord en prettig in de omgang”