woonbegeleiding

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie die woonbegeleiding, zelfstandigheidstraining en dagbesteding aanbiedt. Wij geloven dat zorg kleinschalig en persoonlijk moet zijn om tot de beste resultaten te komen. Wij enthousiasmeren onze cliënten en helpen ze succesvol te zijn.

Wij doen dit op basis van PGB (Persoons Gebonden Budget) voor mensen die ondersteuning nodig hebben om hun plaats in de maatschappij te (her)vinden. Bijvoorbeeld voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), jongeren met psychische problemen of jongeren vanuit de jeugdzorg.

Ik wil meer weten over

afbeelding left

zelfstandigheids
training

afbeelding middle

Woonbegeleiding

afbeelding

Dagbesteding

Waarom doen wij wat we doen?

Mijn naam is Danny Pantekoek, 42 jaar en eigenaar van The Care Company. Na meer dan 15 jaar voor verschillende zorginstellingen gewerkt te hebben heb ik in 2015 besloten om voor mijzelf te gaan beginnen.

Ik wil mensen enthousiasmeren en helpen hun doelen te bereiken. Ik geloof in de kleinschaligheid van de zorg en persoonlijke begeleiding om de beste resultaten te behalen en om die zorg te kunnen bieden die men daadwerkelijk nodig heeft.

Hoe doen wij dat?

Wij bieden woonbegeleiding, zelfstandigheidstraining en dagbesteding op maat. Persoonlijke benadering en een mentor die 24 uur per dag voor je klaar staat. Ook op die momenten dat je het even moeilijk hebt. Samen gaan we werken aan jouw toekomst om straks zo zelfstandig als mogelijk verder te kunnen.