(PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
- Colin Smulders
Ik heb Danny leren kennen als een betrokken, bevlogen hulpverlener die altijd ten dienste staat van de klant en zijn hulpvraag. Danny is iemand die naast de klant zal staan en samen zal kijken naar de wens en de wijze om hem of haar zo effectief mogelijk te begeleiden. Danny staat er voor om de mensen in hun kracht te zetten, om te kijken naar het versterken van het netwerk en op deze wijze de hulpverlening passend te maken qua intensiteit en duur. Danny staat open voor feedback en zal deze meenemen in het maken en aanpassen van een hulpverleningstraject.

Danny heeft de afgelopen jaren in zowel het binnen- als het buitenland laten zien klaar te staan voor kwetsbare mensen. Danny heeft ervaring in zowel het organiseren van de hulp als het organiseren van de zaken die daaromheen geregeld moeten worden. Danny weet ook goed te kijken naar de beperkingen ten aanzien van de hulpvraag, hij zal altijd werken naar een reëel beeld zodat de klant duidelijkheid heeft ten aanzien van de haalbaarheid van de door hem of haar gestelde doelen.

Ik kan Danny bij iedereen die ondersteuning wenst binnen het sociale domein aanraden. Danny staat open voor iedere hulpvraag zal altijd eerlijk kijken naar de mogelijkheden en ook zeker doorverwijzen als een vraag niet binnen de expertise ligt van hem. Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit.

Referenties

Hij is een super begeleider! - S.G. (Oud cliënt)
Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. - Michael van Nguyen (Mede eigenaar Qualfit)
Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit. - Colin Smulders (PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
Danny is een zorgverlener in hart en nieren - Jordy Hollewand (Directeur Acuutzorg)