Dagbesteding

Zinvol bezig zijn, jezelf ontwikkelen en gezelligheid.. Samen kijken waar jouw talenten en mogelijkheden liggen en samen op zoek naar een passende oplossing.

In de horeca? In een fabriek? Op kantoor? Of liever in de bouw? Jij (met je vertegenwoordigers) geeft aan waar jij enthousiast van wordt, waar jij wakker van wilt worden en samen gaan we kijken hoe we hier invulling aan geven.

Hoe werkt het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we waar jouw passies liggen, waar jij enthousiast van wordt én wat jouw hulpvragen zijn. Tijdens het gesprek kunnen we ook eventueel een afspraak maken om een keertje bij jou te komen kijken, zo zien we een beetje hoe het er nu bij jou aan toegaat en krijgen we een beter idee van wie jij bent. Na ons bezoek nemen we contact met je op en kijken we samen of we met elkaar verder willen. Is dit het geval dan bespreken we (samen met je vertegenwoordigers) hoe, waar en wanneer we samen aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken.

Voor wie?

The Care Company biedt zinvolle dagbesteding voor:

  • Jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
  • Jongeren met een psychische aandoening
  • Jongeren vanuit de jeugdzorg
Dagbesteding
Begeleiding dagbesteding

Referenties

Hij is een super begeleider! - S.G. (Oud cliënt)
Danny staat in zijn werk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. - Michael van Nguyen (Mede eigenaar Qualfit)
Danny staat voor mij voor twee dingen; betrokkenheid en professionaliteit. - Colin Smulders (PV Wijkteamleider Beverwaard Verantwoordelijk voor het jeugddomein)
Danny is een zorgverlener in hart en nieren - Jordy Hollewand (Directeur Acuutzorg)